پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
نماینده پارلمان بریتانیا خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و اعمال تحریم‌ها بر اسرائیل شد

حوزه/ ریچارد برگون، نماینده مستقل پارلمان بریتانیا از حوزه لیدز ایست، از دولت بریتانیا خواسته است که اقدامات قوی‌تری علیه اسرائیل اتخاذ کند و خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تحریم‌های جامع برای متوقف کردن حملات این رژیم به غزه شد.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، ریچارد برگون به خبرگزاری آناتولی گفت که اقدامات بیشتری باید برای متوقف کردن حملات اسرائیل به غزه انجام شود، زیرا درخواست‌های دولت بریتانیا برای آتش‌بس کافی نبوده است.

او گفت: فکر می‌کنم درخواست برای آتش‌بس از سوی سیاستمداران و دولت‌ها بیشتر شبیه یک مراسم است، زیرا روشن است که (نخست‌وزیر اسرائیل) بنیامین نتانیاهو به درخواست‌های دولت‌ها برای آتش‌بس گوش نخواهد داد. آنچه لازم است اقدام از سوی دولت‌هاست و به نظر من این یعنی پایان دادن به تمام فروش‌های تسلیحاتی به اسرائیل و همچنین وضع تحریم‌ها علیه اسرائیل.

برگون که از درخواست‌ها برای پایان دادن به تمام صادرات تسلیحات بریتانیا به اسرائیل و اعمال تحریم‌ها حمایت می‌کرد، گفت که دولت بریتانیا می‌داند چه اقداماتی باید انجام دهد؛ بریتانیا پس از حمله روسیه به اوکراین بلافاصله تحریم‌های گسترده‌ای علیه آن کشور اعمال کرد.

این سیاستمدار بریتانیایی تأکید کرد: نمی‌توانیم سیاست‌های دوگانه داشته باشیم. حقوق بشر حقوق بشر است، حقوق بین‌الملل حقوق بین‌الملل است، بنابراین باید تمام فروش‌های تسلیحاتی به اسرائیل متوقف شود تا اسرائیل را به جایی برسانیم که جنایت جنگی را متوقف کند و کشتار بی‌رحمانه و جمعی فلسطینی‌ها را پایان دهد.

او با انتقاد شدید از اظهارت کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، که گفته بود اسرائیل در غزه در حال ارتکاب نسل‌کشی نیست، به کنوانسیون نسل‌کشی۱۹۴۸ اشاره کرد و اظهار داشت: هر نظری که نخست‌وزیر در این باره داشته باشد، دولت ما و تمام دولت‌ها تحت یک تعهد قانونی روشن هستند که نباید منتظر بمانند تا متقاعد شوند که این یک نسل‌کشی است، بلکه باید اقداماتی برای جلوگیری از نسل‌کشی انجام دهند.

برگون به نامه‌ای اشاره کرد که بیش از ۶۰ نماینده پارلمان ماه گذشته به دیوید لامی، وزیر خارجه بریتانیا، ارسال کردند و در آن خواسته شده بود تحریم‌های شدید و گسترده علیه اسرائیل اعمال شود و فروش تسلیحات به پایان برسد.

نمایندۀ پارلمان بریتانیا گفت: ما در وضعیتی قرار داریم که قطعات جنگنده F-۳۵ ساخت بریتانیا هنوز به اسرائیل می‌روند و توسط دولت اسرائیل و ارتش اسرائیل در غزه استفاده می‌شوند؛ این باید متوقف شود.

وی افزود: ما باید اطمینان حاصل کنیم که تمام تلاش خود را می‌کنیم، نه تنها برای اینکه همدست جنایت نباشیم، بلکه برای جلوگیری از ارتکاب جنایات جنگی بیشتر علیه مردم فلسطین. اکثریت وسیع جامعه بین‌المللی در این زمینه هم‌نظر است. ما نیز باید در این زمینه هم‌نظر باشیم.

در دوم سپتامبر، دولت بریتانیا اعلام کرد که پس از بررسی، ۳۰ مجوز از ۳۵۰ مجوز صادرات تسلیحاتی به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده است و هشدار داده است که خطر واضحی وجود دارد که برخی از صادرات تسلیحاتی بریتانیا به اسرائیل ممکن است برای ارتکاب یا تسهیل نقض جدی حقوق بشر بین‌المللی استفاده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha